Eddie Murphy stelt strikte regel: "Pas als je 18 jaar bent"

Eddie Murphy is trots op zijn geweldige kinderen en staat hen pas toe in de filmindustrie te werken als ze 18 zijn.


Eddie Murphy mag dan wel verschillende rollen hebben opgepakt in zijn filmcarrière, maar de rol van vader ligt hem het beste.

De 62-jarige ster uit Beverly Hills Cop heeft het imposante aantal van 10 kinderen, verdeeld over 4 moeders. Zijn oudste kind is 34 en zijn jongste is 4 jaar.

Geen vervelende stomkop
In de WTF podcast vertelde hij: "Ik bof met mijn kinderen. Er zit geen slecht zaadje tussen. Ik heb er geen van wie ik denk: 'Aha, jij bent die ene'. Ze zijn geweldig, lekker normaal. En geen enkel is zo'n vervelende stomkop uit Hollywood."

En dat komt misschien ook omdat Eddie geen van zijn kinderen toestaat in de filmindustrie te werken tot zij het aan kunnen. Daarvoor moeten zij oud genoeg zijn. Bella, een van zijn dochters, zei: "Pas als wij 18 jaar oud zijn."

Erg stressvol werk
Hij vertelde over zijn stressvolle werk: "Het goed krijgen, en het goed krijgen bij de regisseur, en het goed krijgen bij de schrijvers, en dan alles goed in elkaar laten passen, kost een hoop inspanning. Het is zenuwslopend."

Eddie zei vervolgens: "Ik heb op het randje van een burn-out gestaan door alle processen die komen kijken bij een film. Als ik een kleine jongen was geweest, had ik gehuild."

Pas met 18 jaar
Hij vertelde ook: "Bij Coming 2 America probeerde Bella een rolletje te krijgen. Maar ik zeg tegen al mijn kinderen: Pas als je 18 jaar bent, mag je beginnen in de filmindustrie."

Hij besluit: "Ze was pas 16 jaar, maar had al 2 jaar dramales. De rol was wel geschikt voor haar, dus maakte ik een uitzondering. Hoewel zij zelf auditie moest doen. Ik regel geen rollen."

Meer over Eddie
Meer staat hier in dit artikel van Lad Bible In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertelt Eddie meer over zichzelf.NieuwsFilm

meest populair