Nu populair op Netflix: Keiharde scifi en hitsige romantiek

Dit zijn vandaag de 10 populairste films in Nederland op Netflix.


Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 65 (2023)
Regie: Scott Beck en Bryan Woods | Cast: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, e.a. | Kijk direct
Om de dure behandeling van zijn zieke dochter te kunnen betalen, besluit astronaut Mills een missie uit te voeren. Deze gaat gruwelijk mis wanneer hij na een crash op een prehistorische aarde belandt. De enige andere overlevende blijkt een jong meisje genaamd Koa. Samen moeten ze zien te overleven tussen gevaarlijke wezens om hun enige hoop op redding te bereiken.#2 Love at First Sight (2023)
Regie: Vanessa Caswill | Cast: Ben Hardy, Haley Lu Richardson, Jameela Jamil, e.a. | Kijk direct
Oliver en Hadley ontmoeten elkaar op een vlucht van New York naar Londen. Het lijkt alsof het lot hen bij elkaar heeft gebracht, want de vonken vliegen onmiddellijk over. Na hun landing verliezen ze elkaar echter uit het oog door alle chaos op het vliegveld. De kans dat ze elkaar opnieuw spontaan tegenkomen lijkt klein, maar wie weet is het geluk opnieuw aan hun zijde.#3 The Croods: A New Age (2020)
Regie: Joel Crawford | Cast: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, e.a. | Kijk direct
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: van prehistorische dieren tot het vriendje van hun dochter. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een waar paradijs. Ze denken hier alles te hebben om een perfect leven te kunnen leiden, maar komen dan voor een nieuwe uitdaging te staan: er blijkt hier al een andere familie te wonen. Dat zorgt al snel voor conflict.

#4 Ordinary Men: The "Forgotten Holocaust" (2022)
#5 Ehrengard: Forførelsen Kunst (2023)
#6 Happy Ending (2023)
#7 A Man Called Otto (2022)
#8 Fifty Shades Freed (2018)
#9 Jack Reacher: Never Go Back (2016)
#10 Jack Reacher (2012)


NieuwsFilm

meest populair