Grote wens van Keanu Reeves kwam in vervulling met 'John Wick: Part 4'

Grote wens van Keanu Reeves kwam in vervulling met 'John Wick: Part 4'

Het lijkt erop dat de acteur definitief klaar is met de Wick-serie.

Keanu Reeves heeft bijna tien jaar lang zware actiescènes gespeeld in John Wick-films. En dat heeft blijkbaar zijn tol geëist. Want volgens producent Basil Iwanyk kwam de acteur met een bijzondere wens naar hem toe.
... ...Let op: SPOILER.

Het maken van de films was voor Reeves zowel fysiek als emotioneel uitputtend. Reeves zei aan het einde: "Ik kan dit niet nog een keer doen". En ook de crewleden gaven hem gelijk daarin.

Einde van Wick?
De acteur was volgens de producent een schim van zichzelf geworden, omdat hij altijd alles gaf voor de film. Aan het einde van de rit zei hij dan ook:"Ik wil echt definitief gedood worden in deze film."

In elke film heeft het personage Wick talloze keren de dood weten te ontlopen. Het einde van John Wick: Chapter 4 suggereerde echter dat er toch dat er een einde is gekomen aan het personage, toen zijn naaste bondgenoten bij zijn grafsteen stonden.

John Wick spin-off
Gezien de titel van de film is het lastig voor te stellen dat de toekomstige film Reeves volledig uitsluit. Het is gelukkig wel zeker dat we Reeves terugzien in de aankomende spin-off film Ballerina, met Ana de Armas in de hoofdrol. Dit verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van het vierde deel.



NieuwsFilm

meest populair