Sylvie Meis wikkelt haar lichaam in zomers jurkje

De Nederlandse celeb laat deze week weer veel van zich zien op Instagram.

Door redactie
De Nederlandse celeb Sylvie Meis zagen we deze week al in een zwembad in Griekenland liggen. Ze ziet er op de foto's weer stralend uit. En nu hebben we een aantal kiekjes in een wel erg creatief en zomers jurkje.

Sylvie speelde in enkele films, maar ze is uiteraard voornamelijk bekend van de Nederlandse en met name de Duitse televisie. Voor RTL Zwei presenteert ze op dit moment de Duitse versie van Love Island.

Love Island
Het reality datingprogramma Love Island komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en in het programma wordt een groep vrijgezelle mannen en vrouwen naar een luxe villa in een zonnige locatie gebracht om hun grote liefde te vinden.

Het hoofddoel van de deelnemers is om een partner te vinden en als stel verder te gaan. Als presentator begeleidt Sylvie bijvoorbeeld de "herkoppelingen" en "dumpings". Leuke taak, hoor.

Stijlvol
Sylvie laat op Instagram zien hoe ze eruitzag voor een nieuwe aflevering van Love Island. We zien haar in een zomers jurkje dat om haar lijf gewikkeld lijkt te zitten.


De 45-jarige Sylvie Meis in het opvallende en stijlvolle jurkje zien? Check de foto's dan hier, hier en hier op haar Instagram-account.

"Laatste check in de spiegel voor de show gisteravond," schreef Sylvie bij de foto's. Ze plaatste zelfs drie posts met het jurkje. Ze lijkt er zelf ook best van onder de indruk.

NieuwsFilm

meest populair