Drew Barrymore heeft spijt dat ze Christian Bale gedumpt heeft

Drew Barrymore bekent dat ze spijt heeft dat ze Christian Bale gedumpt heeft nadat ze als tieners op een date gingen.


Drew Barrymore grapte ooit dat zij zichzelf in verlegenheid zou brengen als ze Christian Bale weer zou zien. Ze kennen elkaar van heel vroeger, toen zij als kind in Hollywood-films te zien waren.

Als tieners gingen zij eens op een date. Christian Bale vertelde over hun eerste en laatste afspraakje aan GQ: "We gingen naar een verschrikkelijk slechte horrorfilm. En dat was het. Ze belde nooit meer terug."

Toch apart verder
Beiden gingen hun eigen weg. Hun acteercarrière bloeide en ze kregen kinderen. Drew Barrymore bekende echter aan People dat ze spijt heeft dat ze Christian Bale gedumpt heeft. Met de jaren vindt ze hem aantrekkelijker.

De actrice uit Charlie's Angels vertelde: "Hij is zo leuk en ik ken hem al sinds dat hij een kind was. Hij zat in Empire of the Sun. Als hij nu de kamer in zou lopen, zou ik geen woord uit kunnen brengen. Of ik zou me ernstig in verlegenheid brengen."

Hij was lief genoeg
Het lag niet aan de acteur uit Dark Knight dat Drew niet terugbelde. Ze zei: "Hij was zo lief. Maar ik had zoveel gedoe. Dingen die ik te boven ben gekomen, maar jongens waren toen nog ondergeschikt aan al die problemen."

Hier in dit artikel van Cheatsheet staat meer. In de onderstaande YouTube-video van Watch What Happens Live with Andy Cohen vertelt zij over dat afspraakje.NieuwsFilm

meest populair