4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.


Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Menu (2022)
Regie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Disney+
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar worden zij en de andere gasten getrakteerd op een bijzonder menu van de beroemde chef Slowik. Al snel neemt de avond een krankzinnige wending, waarbij iedereen in gevaar blijkt.Jack Reacher (2012)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, e.a. | Te zien op: Netflix
Nadat een sluipschutter vijf mensen doodschiet, denkt de politie al snel de dader te hebben opgepakt. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en draagt zijn advocaat op om de hulp van ex-militair Jack Reacher in te roepen. Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Reacher stuit op een duister complot. Ook komt hij tegenover een onverwachte vijand te staan met een bijzonder talent voor geweld.The Visit (2015)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / Pathé Thuis
Becca en Tyler hebben hun grootouders nog nooit ontmoet. Hoogtijd dat daar verandering in gaat komen, zo besluit hun moeder. Ze zet haar kroost op de trein voor een fijne vakantie bij opa en oma op het platteland. Becca en Tyler merken al snel dat hun opa en oma nogal vreemde snuiters zijn. Ze willen dan ook het liefst terug naar huis, maar dat gaat niet.Wrong Turn (2021)
Regie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a. | Te zien op: HBO Max
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken door de Appalachen. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren in de bergen leeft en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.NieuwsFilm

meest populair