De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021)
Regie: Robert Schwentke | Cast: Henry Golding, Andrew Koji, Samara Weaving, e.a. | Kijk direct
Nadat hij het leven van hun troonvolger heeft gered, wordt de eigenzinnige Snake Eyes opgenomen door een oude Japanse clan. Daar wordt hij opgeleid tot ninja en uiteindelijk het ultieme wapen dat een einde kan maken aan de dodelijke Cobra-organisatie. Maar wanneer geheimen uit zijn verleden worden onthuld, worden de eer en loyaliteit van Snake Eyes flink op de proef gesteld.Spy Kids: Armageddon (2023)
Regie: Robert Rodriguez | Cast: Gina Rodriguez, Zachary Levi, Connor Esterson, e.a. | Kijk direct
Wanneer een broer en zus onbedoeld een spelontwikkelaar helpen, wordt een computervirus de wereld rondgestuurd. Hierdoor heeft deze de macht over alle technologie├źn. De kinderen willen hun fout rechtzetten om hun ouders en de wereld te redden. Ze treden in de voetsporen van hun ouders die geheim agenten zijn.Grenzeloos Verraad (2023)
Regie: Dennis Bots en Thomas Nauw | Cast: Peter Nillesen, Dirk Gunther Mohr, Ingrid Bisschop, e.a. | Kijk direct
Een boerengezin Wesseling biedt tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdak aan meerdere Joodse gezinnen. Op een dag worden ze gedwongen om een groep Duitse soldaten te ontvangen. Op een dag ontdekt hun officier, Ludwig Mengelberg, de onderduikers. Hij krijgt een relatie met een joodse vrouw. Vervolgens zet hij alles op het spel door de onderduikers en het gezin Wesseling te helpen via een list.NieuwsFilm

meest populair