'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner ruziet bij echtscheiding: Ex 'ontvoert' dochters

'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner ruziet bij echtscheiding: Ex 'ontvoert' dochters

'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner haalt het bloed onder nagels vandaan bij aanstaande ex: "Joe maakt zich zorgen"

Het huwelijk van Sophie Turner en Joe Jonas valt na vier jaar uit elkaar. De zanger uit de band The Jonas Brothers en de actrice uit Game of Thrones zeiden dat het een amicale echtscheiding betrof, maar intussen barst de strijd los om hun twee dochtertjes.

Eerder deze maand diende Joe de echtscheidingspapieren in na een ruzie op zijn verjaardag. Sophie zei het verzoek alleen via de media te hebben vernomen. Maar volgens een woordvoerder van Joe was Sophie op de hoogte. Ze hebben zelfs een paar keer gesproken over hun relatie.

Filmopnamen en concerten
Daar Joe de meeste tijd vrij kon maken tussen zijn optredens door, verblijven hun kinderen van drie en een jaar oud in Amerika. Volgens Sophie zou het gezin echter voor de echtscheiding naar Engeland verhuisd zijn en worden de kinderen ten onrechte in Amerika gehouden.

Sophie heeft filmopnamen in Groot-Brittannië en reist tussen haar werk door naar de kinderen. Ze wil beiden definitief meenemen naar Engeland, maar Joe mag de paspoorten niet afgeven van de Amerikaanse staat. Vandaar dat zij nu ook documenten indient bij de rechter.

Geen sprake van ontvoering
De woordvoerder van Joe zegt: "Joe maakt zich zorgen. Het is misleidend dat het woord 'ontvoering' wordt gebruikt als de kinderen in Amerika verbleven alwaar ze zijn geboren. Joe weerlegt dan ook alle aantijgingen. Hij staat open voor gedeelde voogdij en het verblijf van de kinderen in beide landen."

Lees hier in de Lad Bible meer over hoe de twee exen met elkaar omgaan.
Het lijkt aardig op hun eigen Game of Thrones. In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood volgt meer uitleg over hun relatie.



NieuwsFilm

meest populair