Deze week op Netflix: veel nieuwe films!

Van actie tot horror: er is komende week weer voor ieder wat wils te vinden op de streamingdienst.


Netflix pakt deze week weer uit met een mooi aantal nieuwe films. FilmTotaal heeft vandaag alle films voor je op een rijtje gezet die de komende dagen aan de catalogus van de streamingdienst worden toegevoegd. Van actie tot horror: er is voor ieder wat wils.


De 3 beste toevoegingen


Scream (2022)
Regie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a. | Zaterdag
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Regie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, e.a. | Zaterdag
Sonic wil de wereld maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik terugkeert. Die maniak blijkt nu samen te werken met Knuckles en op zoek te zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Aan Sonic en zijn nieuwe maatje Tails om hen te stoppen voordat het te laat is.Clifford the Big Red Dog (2021)
Regie: Walt Becker | Cast: Darby Camp, Jack Whitehall, Izaac Wang, e.a. | Zaterdag
Emily Elizabeth moet een tijd doorbrengen met haar nogal onvolwassen oom Casey nu haar moeder op zakenreis is. Op een dag ontmoet ze magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze geeft hem de naam Clifford. De volgende ochtend blijkt Clifford ineens een gigantische hond en trekt hij de aandacht van de media en een kwaadaardig geneticabedrijf.

En verder onder meer...


Woensdag
The Wonderful Story of Henry Sugar (2023)
Znachor (2023)

Donderdag
Love is in the Air (2023)

Vrijdag
Nowhere (2023)
Reptile (2023)

Zaterdag
Jackass Forever (2022)

NieuwsFilm

meest populair