Josh Hutcherson baalt dat hij in 'Hunger Games' zat: "Ik had nu niet getekend"

Josh Hutcherson baalde ervan dat hij zijn vrijheid opgaf door zijn rol in 'The Hunger Games', maar vond wel de samenwerking prettig.


Destijds nam de bekendheid van Josh Hutcherson enorm toe met The Hunger Games, want de films bleken een groot succes. Toch kleefden er ook nadelen aan zijn personage Peeta.

De 30-jarige acteur vertelde: "Er zijn momenten dat mensen op je wachten als je je huis verlaat. Ze volgen je door je dag heen en eindigen weer bij je huis. Als ik van tevoren wist dat ik mijn vrijheid op zou geven, had ik niet getekend voor Hunger Games."

Een te populaire reeks
Hij baalt dus flink en zei ook: "We wisten dat de boeken populair waren. Maar we hadden niet verwacht dat mensen zo gek zouden zijn op de films. Ons doel was om goede films te maken en dat deden we."

Hoewel Josh het jammer vindt dat hij in een te populaire reeks zat, deed hij wel zijn best gecast te worden. Hij vond het zelfs frustrerend dat hij wist dat hij geschikt was voor de rol van Peeta, maar auditie moest doen net als alle anderen.

Wel een prettige samenwerking
En tegen het einde van alle filmopnamen wist Josh dat hij de cast en de crew enorm zou missen. Volgens hem kwam dat door de nauwe samenwerking en het feit dat ze vaak samen overal naartoe gingen.

Hier in dit artikel van Cheatsheet vertelt hij meer over zijn gemengde gevoelens. In de onderstaande YouTube-video van MTV vertelt Josh over het einde van de franchise.NieuwsFilm

meest populair