Vriendin van Keanu Reeves verklapt onverwachte details over hun liefdesleven

Keanu Reeves' vriendin Alexandra Grant vertelt over hun relatie en hoe het haar kunst heeft beïnvloed.


Keanu Reeves is al jaren 'in een relatie' met Alexandra Grant, een bekende visuele artieste. De 50-jarige artieste verscheen in haar eentje bij een event over kunst, waardoor People allerlei vragen kon stellen ... over haar 59-jarige ster uit John Wick.

Alexandra vertelde dat haar vriend afwezig was vanwege een optreden van zijn alternatieve rockband Dogstar. Ze zei: "Hun nieuwe album is uit en dat maakt optreden extra leuk. Het is fijn dat hij wat meer tijd heeft voor zijn muziek door de staking in Hollywood."

Samen veel gemeen
Ze vertelde waarom het zo goed klikt tussen haar en Keanu: "We hebben veel gemeen. We hebben een band. In wezen zijn we allebei lezers en onderzoekers. We geven om mensen en om onze karakters. We laten ons inspireren."

Ze zei ook: "Wat ik fijn vind aan Keanu en onze relatie is dat wij elkaar aanmoedigen om nieuwe wegen te bewandelen. Zeker als ik me als artiest gefrustreerd voel omdat ik een hoop wil, maar dat niet snel genoeg voor elkaar krijg."

Gevolgen van relatie
Ze zei over de gevolgen van hun liefdesleven: "Mijn werk is de afgelopen jaren veranderd en ik denk dat dat door hem komt. Mijn kunst is vrolijker. We zijn mensen en uiten ons van binnen uit. In mijn geval is dat gelukkiger dan vroeger."

Meer staat hier in het artikel van People. In The Graham Norton Show vertelt Keanu Reeves meer over zichzelf.NieuwsFilm

meest populair