Deze duistere actiefilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Snake Eyes: G.I. Joe Origins staat nu op Netflix en heeft bijna de koppositie van de Netflix Top 10 te pakken.


Sinds 2009 verschenen er met wisselend succes drie G.I. Joe-speelfilms. Eerst waren er twee films met onder meer Channing Tatum en in de meest recente film Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelde Henry Golding het titelpersonage. Die film staat nu hoog in de Netflix Top 10.

Snake Eyes verscheen in 2021 en komt van regisseur Robert Schwentke. Netflix omschrijft de spin-off prequelfilm met woorden als "duister, spannend" en "scifi-avontuur". Naast Golding hebben ook acteurs als Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving en Iko Uwais rollen.

Wisselend ontvangen
De Tomatometer-score van Snake Eyes: G.I. Joe Origins staat op een matige 35 procent na 147 recensies. De publieksscore is echter sterker, met 74 procent. Financieel was de film een flink flop, maar dit kwam waarschijnlijk door de beperkt geopende bioscopen in 2021.

De critics consensus op de site luidt als volgt: "Verre van stil en niet bijzonder dodelijk. Snake Eyes dienst als een opstapje voor de G.I. Joe-franchise, niet in de laatste plaats dankzij het werk van Henry Golding in de titelrol."

Nu op Netflix
Wil je Snakes Eyes graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De eigenzinnige krijger Snake Eyes wordt opgenomen door een oude clan en traint om het ultieme wapen te worden dat een einde kan maken aan de dodelijke Cobra-organisatie.

NieuwsFilm

meest populair