Julia Roberts weigert Emma Roberts' werk te steunen: "Het is niet mijn type serie"

Julia Roberts kan niet kijken naar de 'American Horror Story' waar haar nicht Emma Roberts in speelt.


Julia Roberts heeft haar nicht Emma Roberts altijd gesteund in alles wat zij onderneemt. Maar toch kan de ster uit Ticket to Paradise één ding in de acteercarrière van haar jongere familielid niet verkroppen.

Emma vertelde dat zij door haar beroemde tante het acteervirus te pakken kreeg. Ze ging vaak op bezoek bij haar tante op filmsets.

Een en al creativiteit
Emma vertelde: "Ik verstopte me in haar make-up trailer als we weg moesten. Ik herinner me dat die visites aanvoelden als zomerkamp met een en al creativiteit."

Emma's passie leverde haar een rol op in de populaire American Horror Story. Ze smeekte steeds om een gastrol en jaren later belde Ryan Murphy haar toch op voor drie afleveringen. Ze bleef er echter vijf jaar.

Niet de soort serie
En ook al is Julia trots op haar, het is niet de soort serie waar zij van houdt. Julia zei: "Iedereen verdeeld de wereld in twee groepen. Bij mij vindt de ene groep het leuk om bang te zijn en de andere groep niet. Ik hoor bij die anderen en ik heb Ryan uitgelegd waarom ik niet kijk."

Julia vervolgt in het interview met Entertainment Weekly: "Toen Emma in die serie verscheen, zei ik dat ik waarschijnlijk niet kon kijken. Zij vertelt vervolgens dat haar arm wordt afgerukt, terwijl zij in een kist zit."

Niet aan te horen
Julia besluit: "Ik vroeg haar te stoppen met vertellen omdat ik het niet aan kon horen. Dus dat is duidelijk voor mij. Ik kijk daar niet naar."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van FX staat meer over het nieuwe seizoen.NieuwsFilm

meest populair