Verknipte James Bond (Henry Cavill) in 'Argylle': trailer voor de spionagethriller van 'Kingsman'-regisseur Matthew Vaughn

Verknipte James Bond (Henry Cavill) in 'Argylle': trailer voor de spionagethriller van 'Kingsman'-regisseur Matthew Vaughn

Met namen als Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell en Henry Cavill is Argylle een dikke must-see.

Gisteren verscheen er al een bijzonder opvallende eerste teaser voor de trailer die we vandaag voor de film Argylle hebben. De volledige trailer laat nog veel meer gekkigheid zien, bedacht door regisseur Matthew Vaughn.

Op YouTube omschrijft Universal Pictures Nederland de film als: Argylle is een film uit het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller."

Henry Cavill
Vaughn beschreef de film eerder als "een ode aan jaren 80-actiethrillers als Die Hard en Lethal Weapon" Hij trok heel wat sterren aan en koos Henry Cavill met opzet voor een James Bond-achtige rol.

"Ik had iemand nodig die geboren is om James Bond te spelen - wat Henry is - en hem vervolgens weg te kapen voordat [de producenten van] Bond dat zou doen. Hij speelt een ogenschijnlijk grote actieheld met een knipoog. Het is heel anders dan Kingsman," zei Vaughn over het aantrekken van Cavill.

Meer sterren
In Argylle is Cavill zeker niet de enige grote naam. Je ziet ook rollen van onder andere Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Dua Lipa, Ariana DeBose, John Cena en Samuel L. Jackson.


De synopsis: Elly Conway is een schrijfster van spionageromans. Waar haar fictieve verhalen overeenkomen met echte spionageactiviteiten, eindigen haar rustige avonden thuis. Maar de rust wordt verstoord. Samen met Aiden, een spion met een kattenallergie, en haar kat Alfie, reist ze de wereld rond, op de vlucht voor moordenaars.

Apple TV+
Argylle is vanaf 1 februari te zien in de Nederlandse bioscopen en zal daarna op Apple TV+ te streamen zijn.



NieuwsFilm

meest populair