James Gunn onthult nog een personage dat terugkeert in het DC-universum

James Gunn onthult nog een personage dat terugkeert in het DC-universum

James Gunn begint langzaam duidelijkheid te scheppen over welke DC-personages terugkeren in het Nieuwe DC-Universum.

Eerder deze week meldden we al dat James Gunn 3 namen heeft genoemd van acteurs die hun personages gewoon blijven spelen in het nieuwe DCU. Nu geeft Gunn via Threads nog een vierde naam prijs.

Het DC-universum krijgt een volledige reboot met Superman: Legacy in 2025. We weten al dat Henry Cavill en Ben Affleck niet terugkeren als Superman en Batman. Maar het is nog onduidelijk of andere personages zoals Gal Gadot's Wonder Woman en Jason Mamoa's Aquaman te zien zullen zijn in het nieuwe DCU.

Deze 4 namen keren terug
James Gunn is langzaam begonnen met duidelijk te maken welke personages en acteurs terug zullen keren in nieuwe DC projecten. Zo onthulde de Guardians of the Galaxy-regisseur eerder deze week dat Xolo Maridueña (Blue Beetle), Viola Davis (Amanda Waller) en John Cena (Peacemaker) onderdeel gaan uitmaken van het DCU.

Nu maakt Gunn via Threads nog een nieuwe naam bekend. "Ja, Freddie als Vigilante is nog steeds van de partij", schrijft hij op het social media platform. Hij refereert in dit bericht naar acteur Freddie Stroma, die het personage Adrian Chase A.K.A. Vigilante speelt in de serie Peacemaker.

Serie over Amanda Waller
Er is verder niks bekend over wanneer en waar we deze personages terug zullen zien. Wel weten we dat er een serie komt over het personage Amanda Waller dat eerder in The Suicide Squad en Peacemaker verscheen. Wellicht is er ook een rol voor de antiheld Vigilante in deze nieuwe serie.



Eerder vertelde Gunn in een interview over de Amanda Waller serie: "De serie dient als een vervolg op Peacemaker en een deel van het Peacemaker-team zal ook in deze serie te zien zijn."

Start van het DCU
Het DCU gaat volgend jaar officieel van start met de animatieserie Creature Commandos, in 2025 volgt Superman: Legacy op het grote doek.

NieuwsFilm

meest populair