'The Marvels' krijgt in China een andere, meer logische titel op onthullende poster

'The Marvels' krijgt in China een andere, meer logische titel op onthullende poster

De volgende Marvel-film heet in Nederland The Marvels en verschijnt begin volgende maand.

De zomervakantie is alweer een maand voorbij en Halloween staat voor de deur. Dit betekent dat er weer voldoende horrorfilms in de bioscoop te zien zijn. Daarna gaan we richting het einde van het jaar en zien we uiteraard weer een aantal grote blockbusters op het witte doek.

November wordt afgetrapt door Marvel Studios met het vervolg op de film Captain Marvel uit 2019, de serie WandaVision uit 2021 en de serie Ms. Marvel uit 2022. In The Marvels bundelen Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel), Iman Vellani (Kamala Khan / Ms. Marvel) en Teyonah Parris (Monica Rambeau) de krachten.

China
Nadat heel wat Noord-Amerikaanse blockbusters niet te zien waren in China zijn de Marvel-films sinds Black Panther: Wakanda Forever weer omarmd door de Chinese filmbonzen. Ook The Marvels zal in China te zien zijn.

Zoals wel vaker krijgen films een andere titel buiten de States. Voor The Marvels was er nog geen alternatieve titel bekend, maar nu blijkt dat ze in China hebben gekozen voor simpelweg Captain Marvel 2. Dit blijkt via een nieuwe filmposter.

November
The Marvels draait vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen en vanaf 10 november kunnen Chinese Marvel-fans naar Captain Marvel 2.

Bekijk de afbeelding
Hierboven de Chinese filmposter, met daarop ook Nick Fury (Samuel L. Jackson) en de kat Goose, Prince Yan (Park Seo-joon) en de schurk Dar-Benn (Zawe Ashton).

NieuwsFilm

meest populair