Deze Britse topkomedie met bekende koppen is vanaf nu te zien in de bioscoop

Deze Britse topkomedie met bekende koppen is vanaf nu te zien in de bioscoop

Harold is een gewone man die door het leven is gegaan en aan de zijlijn heeft geleefd, totdat hij op een dag een brief gaat posten... en gewoon doorloopt.

Er komt deze week weer een heerlijke Engelse komedie onze bioscopen in wandelen: The Unlikely Pilgramage of Harold Fry. Het is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

De film werd geregisseerd door Hettie Macdonald en de twee hoofdrollen worden gespeeld door Penelope Wilton (Downton Abbey) en Jim Broadbent (Harry Potter and the Half-Blood Prince).

Plot
Harold Fry heeft met zijn vrouw Maureen een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land.

Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel.

Boodschap
In de trailer zien we dat dit een film wordt met een klein verhaal wat zich ontpopt tot een epos over de grote vragen van het leven. Daarnaast toont Jim Broadbent nog eens waarom hij een Oscar-beeldje thuis heeft staan.


The Unlikely Pilgramage of Harold Fry is vanaf 5 oktober te zien in een filmhuis bij jou in de buurt.

NieuwsFilm

meest populair