Eerste spannende blik op 'The Strangers Trilogy': Onthulling van de gekken uit hoofdstuk één

Eerste spannende blik op 'The Strangers Trilogy': Onthulling van de gekken uit hoofdstuk één

Eerste foto's tonen een blik van de gekken en de hoofdpersonages uit het eerste deel van de trilogie.

De langverwachte onthulling van de eerste beelden van The Strangers: Chapter 1 is hier. De nieuwe film belooft een angstaanjagend hoofdstuk te worden in de Strangers-franchise. De film komt van de hand van regisseur Renny Harlin, die bekend is van actiefilms als Die Hard 2 (1990) en Deep blue Sea (1999) en Cliffhanger (1993).

The Strangers: Chapter 1 zal qua plot dicht bij de originele film liggen, vertelt de regisseur. The Strangers uit 2008 is een film van Bryan Bertino, over een jong stel dat in een afgelegen vakantiehuisje verblijft. Hier worden ze op vreselijke wijze geterroriseerd door onbekende, gemaskerde figuren.

De foto's
De foto's geven een eerste blik op de Man in the Mask en Dollface, maar nog niet van Pin-Up Girl. Hoewel de maskers er hetzelfde uitzien, zijn de indringers anders gekleed. De Man in the Mask is wat informeler gekleed, terwijl Dollface wat op een muts lijkt op haar hoofd heeft.

De regisseur vertelde in een interview dat hij een groot fan is van de originele film. Harlin stond voor een immense uitdaging, omdat hij de trilogie in een keer moest opnemen. Dit vergde veel van zijn crew en cast.

Releases
The Strangers, Chapter 1 komt volgend jaar in de bioscoop. De andere twee delen zullen daarna volgen. Bekijk hieronder alvast de eerste foto's.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair