Deze Stephen King-verfilming van 'Black Phone'-regisseur gaat niet langer door

Deze Stephen King-verfilming van 'Black Phone'-regisseur gaat niet langer door

Teleurstellend nieuws voor de grote schare fans van de horrorgrootmeester.

We hoorden al in 2012 dat er een Stephen King-verfilming zou komen met de titel The Breathing Method. Maar die is er nog steeds niet gekomen.

De beoogde regisseur van de film was Scott Derrickson, die vorig jaar nog met veel succes een kort verhaal van Kings zoon Joe Hill verfilmde: The Black Phone.

Bizar verhaal
The Breathing Method zou een kort verhaal verfilmen dat afkomstig is uit Kings collectie Different Seasons uit 1982.

Het verhaal gaat over een vrouw die in de jaren '30 uit wanhoop haar ongeboren kind, dat bij vreemdgaan werd verwekt, probeert te beschermen met een 'ademhalingsmethode' bij de geboorte. Hierdoor blijven de longen zelfs actief nadat de vrouw wordt onthoofd tijdens een auto-ongeluk...

Jammer, maar helaas
CinemaBlend sprak onlangs met Derrickson, wiens nieuwste toevoeging aan het horrorgenre het segment Dreamkill van anthology-film V/H/S/85 is.



Derrickson zei het volgende over de nooit gerealiseerde hulp:

"Ik weet niet waar de rechten nu liggen. Ik weet niet eens of de film nog wordt ontwikkeld. Scott Teems, die aan de Halloween- en Insidious-films heeft gewerkt, en ik hebben een script geschreven. En dat was een zeer innovatief script en een sterke adaptatie. Toch is er uiteindelijk niks mee gedaan."

Horrorkoning Derrickson
The Breathing Method werd oorspronkelijk aangekondigd in 2012. Derrickson kwam toen net van het succes van horrorfilm Sinister, die ruim 90 miljoen dollar opbracht.



NieuwsFilm

meest populair