Deze nieuwe Netflix Original houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze nieuwe Netflix Original houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De film Fair Play werd al sterk ontvangen en staat nu in de Top 3 van Netflix.

De nieuwe Netflix-thriller Fair Play doet het erg goed op Rotten Tomatoes en verscheen afgelopen vrijdag op de streamingdienst. Nu staat de film ook in de Netflix Top 10.

Fair Play komt van regisseur Chloe Domont en Netflix omschrijft de film met woorden als "psychologisch" en "rivaliteit". Je ziet rollen van bekendere namen als Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan en Rich Sommer.

Merkwaardig ontvangen
Fair Play staat na 187 recensies op een sterke 88 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De publieksscore komt echter niet verder dan 53 procent. De IMdb staat voorlopig op een 6,6/10 en Moviemeter noteert een 3,3 na 47 stemmen.

FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven bekeek Fair Play en hij gaf vier sterren en omschreef de film als volgt: "Iedere man is feminist totdat zijn vrouw ineens zijn baas wordt."

Nu op Netflix
Wil je Fair Play graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Mily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich), een succesvol stel uit New York, kunnen maar geen genoeg van elkaar krijgen na hun recente verloving. Hun wederzijdse steun krijgt echter een sinister karakter na een felbegeerde promotie bij een nietsontziend hedgefonds. Als de machtsdynamiek in hun relatie onherroepelijk verschuift, moeten Luke en Emily de ware prijs van succes en de verontrustende grenzen van ambitie onder ogen zien.

NieuwsFilm

meest populair