Deze griezelige mysteryfilm op Netflix is sterk bekeken

Deze griezelige mysteryfilm op Netflix is sterk bekeken

Binnenkort zie je Saw X in de Nederlandse bioscopen: misschien leuk om deel 9 nog even te kijken?

Volgende week is het tijd dat Saw X in de Nederlandse bioscopen gaat draaien. De tiende film is een direct vervolg op de eerste film. Wil je het voorlaatste deel in de reeks graag nog even meepikken, dan vind je die nu op plaats acht in de Netflix Top 10.

Spiral alias Saw 9 uit 2021 komt van regisseur Darren Lynn Bousman en Netflix omschrijft de film met woorden als "bloederig, griezelig" en "mysterie". Je ziet rollen van (grote) namen als Samuel L. Jackson, Chris Rock, Max Minghella, Nazneen Contractor, Marisol Nichols en K.C. Collins.

Teleurstellende ontvangst
Spiral moest de reeks een nieuwe impuls geven, maar dat lukte niet. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op 37 procent en de IMDb komt niet verder dan een 5,2/10.

FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven durfde de horrorfilm te kijken en gaf de helft van het maximaal aantal sterren. Hij concludeerde onder meer: "Het voelt exemplarisch voor de film zelf: de visuele iconen worden allemaal weer uit de kast getrokken, maar thematisch zijn de lijntjes dunner dan ooit."

Nu op Netflix
Wil je Spiral of languit Spiral: From the Book of Saw graag even kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een eigenzinnige rechercheur en zijn nieuwe partner onderzoeken een reeks gruwelijke moorden die op het werk van de Jigsaw-moordenaar lijken en een gevoelige snaar raken.

NieuwsFilm

meest populair