Na 'Godzilla vs. Kong is er nu 'Monarch: Legacy of Monsters': bekijk de trailer vol monsters!

Na 'Godzilla vs. Kong is er nu 'Monarch: Legacy of Monsters': bekijk de trailer vol monsters!

Na vier films verschijnt er binnenkort een tv-serie in het MonsterVerse op Apple TV+.

Sinds 2014 verschenen er vier films in het zogenaamde MonsterVerse, een franchise waarin monsters als Godzilla en King Kong de hoofdrol spelen. De reeks wordt nu uitgebreid met een serie, namelijk Monarch: Legacy of Monsters.

Deze serie kun je vanaf midden november kijken op Apple TV+ en er verschijnen tien afleveringen in het eerste seizoen. Hoofdrollen zijn voor opvallende namen als Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons en Ren Watabe.

Monarch: Legacy of Monsters
De serie speelt zich af na de eerste film, Godzilla uit 2014. We volgen twee broers en zussen die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met een geheime organisatie, die bekendstaat als Monarch, te ontdekken.

Aanwijzingen leiden hen naar de wereld van monsters en uiteindelijk naar legerofficier Lee Shaw. Het verhaal in de serie beslaat drie generatie en onthult verborgen geheimen uit de wereld van het MonsterVerse.

November
De serie is ook al gescreend aan de pers en er verschijnen al zeer positieve recensies. Op Rotten Tomatoes staat Monarch: Legacy of Monsters nu op 92 procent na 12 reviews. Hieronder de trailer.


Monarch: Legacy of Monsters start op 17 november op Apple TV+. Gisteren zagen we al de eerste poster met daarop de voornaamste menselijke gezichten.

NieuwsFilm

meest populair