Christopher Nolan zou "bijzonder geïnteresseerd" zijn om de volgende James Bond te maken

Christopher Nolan zou "bijzonder geïnteresseerd" zijn om de volgende James Bond te maken

Zou Christopher Nolan dan toch de regie op zich nemen van de 26e James Bond-film?

Het blijft nog steeds wachten op officieel nieuws over de volgende James Bond-film, de opvolger van No Time to Die die in 2021 verscheen. Het is dan ook niet gek dat de geruchten blijven binnenstromen.

Nu komt The Daily Mail met het bericht dat Christopher Nolan "extreem geïnteresseerd" is in de regie van Bond 26. De website komt ook met een bevestiging van de belangrijkste kandidaat om Daniel Craig te vervangen.

Aaron Taylor-Johnson
De Britse acteur Aaron Taylor-Johnson, geboren in High Wycombe in het Verenigd Koninkrijk, wordt opnieuw genoemd als de voornaamste kandidaat om de hoofdrol op zich te nemen. Taylor-Johnson is bekend uit films als Bullet Train, Nocturnal Animals en Avengers: Age of Ultron.

Taylor-Johnson is 33 jaar en heeft de ervaring en de ideale leeftijd om komende jaren de rol van 's werelds bekendste geheim agent in te vullen. Hij zou de favoriet zijn van producent Barbara Broccoli. Craig was ruim 15 jaar verbonden aan de franchise, met Casino Royale (2006) als zijn eerste film en No Time to Die als zijn laatste.

2026?
De kans is groot dat we pas in 2026 een nieuwe Bond-film te zien krijgen. Officieel is er nog geen script en de complete cast & crew moet nog onthuld worden. Stel dat de film vanaf eind 2024 / begin 2025 wordt opgenomen, dan verschijnt Bond 26 pas in 2026.


Hierboven zie je een clip uit Nocturnal Animals waarin Taylor-Johnson liet zien een sterk acteur te zijn.

NieuwsFilm

meest populair