Duistere trailer voor 'Eileen' verbindt Anne Hathaway & Thomasin McKenzie

Duistere trailer voor 'Eileen' verbindt Anne Hathaway & Thomasin McKenzie

Deze veelbelovende film krijgt een dikke 89% op Rotten Tomatoes van de filmcritici.

Het onafhankelijke filmproductie- en distributiebedrijf NEON heeft genoeg leuks voor de feestdagen in petto. Was daar eerder al de trailer voor Ferrari van hun kant. Nu komt daar met de trailer voor Eileen een fijn voorproefje van deze duistere, psychologische thriller bij.

Eileen speelt zich af tijdens een bittere winter in 1964, waar een jonge secretaresse Eileen betoverd raakt door de nieuwe begeleidster in de gevangenis waar ze werkt. De opbloeiende vriendschap neemt een sinistere wending wanneer Rebecca een duister geheim onthult.

Sterke hoofdrollen
De hoofdrol van Eileen wordt vertolkt door Thomasin McKenzie, die eerder schitterde in Top Gun: Maverick en The King. De rol van de stijlvolle en mysterieuze therapeute Rebecca ligt in handen van Anne Hathaway, die meespeelde in onder meer The Dark Knight Rises en Interstellar.

Regisseur William Oldroyd was eerder verantwoordelijk voor de lancering van Florence Pugh's carrière met de film Lady Macbeth. Eileen wordt pas de tweede lange speelfilm voor de regisseur.

Release Eileen
Benieuwd op welk donker pad Eileen gaat belanden? Bekijk de lekker lange trailer op het kanaal van NEON hier:


De release van de film staat gepland voor 1 december. Of dit ook voor Nederlandse bioscopen geldt, is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair