Nieuwe Nederlandse Netflix Original staat op het punt om de Netflix Top 10 over te nemen

Nieuwe Nederlandse Netflix Original staat op het punt om de Netflix Top 10 over te nemen

De nieuwe Nederlandse Netflix-film Crypto Boy knalt de lijst binnen op stek drie.

Met regelmaat verschijnen er op Netflix producties uit eigen land. Nu staat in de Netflix Top 10 de dramafilm Crypto Boy en deze komt binnen op de derde plaats, net achter Black Lotus en The Devil on Trail.

Crypto Boy komt van regisseur Shady El-Hamus (Forever Rich) en Netflix omschrijft de film met woorden als "bitterzoet" en "aangrijpend". Je ziet rollen van onder andere Shahine El-Hamus zelf, Sabri Saad el Hamus en Minne Koole.

Ontvangst
Veel is er nog niet bekend over de ontvangst van Crypto Boy. We zien wel veel recensies van de Nederlandse media. Zo schrijft Het Parool dat het acteerwerk sterk is, geeft de Volkskrant drie sterren en komt NPO tot een 8/10. Netjes dus.

FilmTotaal-recensent Arjan Welles is ook positief gestemd met drie sterren en de volgende conclusie: "Je hoeft geen kaas gegeten te hebben van cryptovaluta om mee te kunnen gaan in dit Egyptisch-Nederlandse familiedrama.".

Nu op Netflix
Wil je Crypto Boy graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Na een ruzie met zijn vader valt een jonge man voor de aantrekkingskracht van crypto en de verleidelijke beloften van een ondernemer over financiële onafhankelijkheid.

NieuwsFilm

meest populair