3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van actie tot thriller.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a. | Kijk direct
De overleden oprichter van de populaire virtuele wereld OASIS heeft precies achtergelaten hoe zijn opvolger gevonden moet worden. Er wordt een competitie uitgeschreven waarbij geïnteresseerden meerdere wedstrijden moeten spelen. Wade Watts, in het dagelijks leven woonachtig in een sloppenwijk is, besluit ook een poging te wagen.



The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, e.a. | Kijk direct
Benjamin Button is anders dan andere mensen. Waar iedereen ouder wordt, mag Button elk jaar een kaarsje van zijn verjaardagstaart halen. Uiteraard heeft dit grote invloed op zijn liefdesleven, want 'samen oud worden' zit er niet in. Wanneer hij op 50-jarige leeftijd verliefd wordt op de 30-jarige Daisy, weet Button dan ook dat ze ooit uit elkaar zullen groeien.



No Sudden Move (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, e.a. | Kijk direct
Detroit, 1954. Oud-crimineel Curt Goynes wordt samen met de gangsters Ronald en Charley ingehuurd voor een op het oog eenvoudige klus waarmee ze snel een hoop kunnen verdienen. Ze hebben de opdracht gekregen om een document te stelen, maar hun plan gaat al snel vreselijk mis. De criminelen vermoeden verraden te zijn door hun opdrachtgevers en besluiten achter hen aan te gaan.



NieuwsFilm

meest populair