Nieuwe trailer 'The Marvels' onthult wat er direct na het einde van 'Ms. Marvel' gebeurde

Nieuwe trailer 'The Marvels' onthult wat er direct na het einde van 'Ms. Marvel' gebeurde

MCU-fans krijgen eindelijk ed antwoorden waar zij al lange tijd op moesten wachten.

MCU-fans opgelet! De volledige trailer van The Marvels is eindelijk internationaal gelanceerd en daar zit meer dan genoeg nieuw beeldmateriaal tussen die ons meer vertelt over het verloop van het verhaal. Of misschien nog wel beter; wat er gebeurde na de seizoensfinale van Ms. Marvel op Disney+.

Voor The Marvels keert Brie Larson na lange tijd weer terug in de rol van Captain Marvel/Carol Danvers. In de nieuwe Marvel-film wordt ze vergezeld door Teyonah Parris, die wij eerder al zagen als de volwassen Monica Rambeau in WandaVision.

33e film
Het duurt nu gelukkig niet lang meer voordat we de 33e film uit het Marvel Cinematic Universe mogen bewonderen, want The Marvels draait (na heel wat uitstel) op 8 november in de bioscoop.

De internationale trailer is zojuist gelanceerd en daar zien we al een stuk meer van wat we kunnen verwachten in The Marvels. Zo krijgen we vermoedelijk ook te weten wat er gebeurde na de epische seizoensfinale van Disney+-serie Ms. Marvel.

Wat gebeurde er na Ms. Marvel?
In de finale van Ms. Marvel zagen we namelijk een poscredit-scène waarin Kamala Khan naar verschillende onbekende delen transporteerde. Captain Marvel verscheen daarna in haar plaats. De trailer geeft nu iets meer duidelijkheid en laat meer zien van de gebeurtenissen ná de serie.

Bekijk de trailer hieronder:



Ook geeft de trailer nóg meer antwoorden op vragen die we hebben. Waarom blijven de drie helden 'schakelen' als ze hun superkrachten gebruiken? Hoe zijn ze met elkaar verbonden? En krijgen we een laatste confrontatie te zien met de kwaadaardige Dar-Benn?

NieuwsFilm

meest populair