De laatste 10 films van Bruce Willis scoren gemiddeld een 3,8 op de IMDb en je hebt ze vast niet gezien

De laatste 10 films van Bruce Willis scoren gemiddeld een 3,8 op de IMDb en je hebt ze vast niet gezien

Acteur Bruce Willis gaat de laatste jaren flink achteruit in zijn gezondheid. Een blik op zijn laatste tien films.

Met toppers als Unbreakable, 12 Monkeys, The Sixth Sense en uiteraard Die Hard achter zijn naam kan Bruce Willis terugkijken op een imposante carrière in Hollywood. Vorig jaar stopte de acteur abrupt met acteren vanwege de achteruitgang van zijn gezondheid.

Als we kijken naar zijn laatste jaren als acteur, dan valt op dat hij maar weinig toppers heeft opgeleverd. Zijn laatste drie optredens in bekende films waren in Motherless Brooklyn, Glass en The Lego Movie 2. Die komen uit 2019. Sinds 2015 zien we hem eigenlijk alleen in snelle actiethrillers.

Laatste tien
Zijn laatste films verschenen in 2022 en 2023. Geen van de films verscheen groots in de bioscoop en de beste score op de IMDb is voor White Elephant uit 2022. Die film noteert op de IMDb een 4,4/10 na 4,7K stemmen.

De zwakste IMDb-score heeft helaas zijn allerlaatste film. Assassin uit 2023 staat op een 3,2/10 na 1,2K stemmen. Gemiddeld komen zijn laatste tien films niet verder dan een 3,76/10 op de IMDb.

Rotten Tomatoes
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes zien we heel wat lage scores voor zijn laatste tien films, met slechts 0 procent voor Wrong Place (2022) en 8 procent voor Paradise City.


Op Rotten Tomatoes zien we wel een aantal films met een positieve Audience Score. Opvallend genoeg staat Wire Room op 92 procent na meer dan 500 stemmen.

Gezondheid
In 2022 werd Afasie vastgesteld bij Willis en begin 2023 werd duidelijk dat hij frontotemporale dementie heeft. Wil je meer lezen over zijn beste films, lees dan Bruce Willis heeft mogelijk niet lang meer te leven: zijn meest memorabele films op een rij.



NieuwsFilm

meest populair