3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

65 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Beck en Bryan Woods | Cast: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, e.a. | Te zien op: Netflix
Om de dure behandeling van zijn zieke dochter te kunnen betalen, besluit astronaut Mills een missie uit te voeren. Deze gaat gruwelijk mis wanneer hij na een crash op een prehistorische aarde belandt. De enige andere overlevende blijkt een jong meisje genaamd Koa. Samen moeten ze zien te overleven tussen gevaarlijke wezens om hun enige hoop op redding te bereiken.



Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a. | Te zien op: HBO Max
Anno 2049 zijn replicants verboden. Agent K, een modernere androïde, werkt voor de overheid als blade runner. Hij is belast met het uitschakelen van de oudere typen. Maar gedurende zijn missie begint hij te twijfelen aan zijn herkomst. K ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt verder tot een zoektocht naar Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.



Ex Machina (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Alicia Vikander, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Caleb is een jonge, verlegen programmeur binnen een groot internetbedrijf. Hij wordt door zijn excentrieke baas Nathan uitgenodigd om in diens afgelegen villa mee te werken aan een experiment. Caleb wordt uitgedaagd om de eerste robot met bovenmenselijke intelligentie te onderwerpen. Deze krijgt de naam Ava. Wat een test is voor Caleb en Nathan, is voor Ava een strijd om te overleven.



NieuwsFilm

meest populair