Met deze acteurs had Martin Scorsese graag samengewerkt: met 1 is het nog mogelijk

Met deze acteurs had Martin Scorsese graag samengewerkt: met 1 is het nog mogelijk

De regisseur hoopt dat hij nog een film kan maken met Barbra Streisand.

Martin Scorsese heeft al heel wat pareltjes gemaakt met de nodige grote acteurs. Bijna elk filmtalent wil maar wat graag samenwerken met de wereldberoemde regisseur, maar hij heeft zelf ook een 'verlanglijstje'.

Scorsese werkte vaak samen met Robert De Niro en Leonardo DiCaprio, maar er zitten genoeg grootheden in zijn films als Daniel-Day Lewis, Joe Pesci en Jack Nicholson om er maar een paar op te noemen.

Meer
De filmmaker zelf had echter maar wat graag samengewerkt met de drie volgende acteurs: Spencer Tracy, Barbara Stanwyck en Marlon Brando. Helaas is dit niet meer mogelijk, aangezien deze 3 filmtalenten al zijn overleden.

Er is echter nog een vierde persoon met wie Scorsese graag een film wil maken en dit is niemand minder dan Barbra Streisand. Dit kan echter wel nog. Streisand, die een Oscar won voor beste actrice in 1969 met Funny Girl en later weer eentje in 1977 voor haar muzieknummer in A Star is Born, is namelijk nog behoorlijk actief.

Samenwerking
Streisand mag vandaag de dag dan wel alweer 81 zijn, ondanks het feit dat ze de laatste jaren heel wat minder acteert zit zij niet bepaald stil. Hetzelfde kan gezegd worden van Scorsese.



Zijn Killers of the Flower Moon draait pas net in de bioscopen maar hij wil nu alweer aan de slag met zijn volgende film. Wie weet zullen de twee dan alsnog samenwerken.

NieuwsFilm

meest populair