3 films op HBO Max om vanavond direct na werk of school te streamen

3 films op HBO Max om vanavond direct na werk of school te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van klassiekers tot thriller.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Goonies (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Donner | Cast: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen, e.a. | Kijk direct
Een groep kinderen heeft een mysterieuze schatkaart gevonden en gebruikt deze om op zoek te gaan naar de overblijfselen van de legendarische piraat One-Eyed Willie. Ze belanden uiteindelijk in een kilometerslang gangenstelsel waar ze de gekste avonturen beleven en een lang verloren schip vol met goud vinden. Ondertussen worden de kinderen achternagezeten door een familie bandieten.



Girl (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a. | Kijk direct
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.



Drive (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Winding Refn | Cast: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Christina Hendricks, e.a. | Kijk direct
Driver is een stuntcoureur in Hollywood. In de nachtelijke uren klust hij bij als bestuurder van vluchtauto's in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene, een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereldpraktijken van haar man. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet hij doen wat hij het beste kan: rijden.



NieuwsFilm

meest populair