Fantasyfilm 'Wonka' met Timothée Chalamet krijgt een knalroze poster vol snoepgoed

Fantasyfilm 'Wonka' met Timothée Chalamet krijgt een knalroze poster vol snoepgoed

De prequel van Paul King staat gepland voor een decemberrelease.

Halloween draait blijkbaar niet alleen om geesten, monsters en andere enge dingen. Ter ere van de feestdag heeft Warner Bros. nu namelijk een nieuwe poster uitgebracht van Wonka, de prequel op Sjakie en de Chocoladefabriek.

Op de poster zien we Willy Wonka, het titulaire personage van Timothée Chalamet, omringd door allerlei soorten snoepgoed. Ook krijgen we een nieuwe blik op de Oempa Loempa van Hugh Grant, een casting die recent nog controverse opriep.

De jonge chocolatier
De poster spat van het knalroze en andere felle tinten, wat niet zo gek is gezien de inhoud van het verhaal. Wonka volgt de chocolademaker van Roald Dahl in zijn jongere jaren, voordat hij zijn eigen chocoladefabriek had die we konden zien in Sjakie en de Chocoladefabriek.

De nieuwe film moet niet onderdoen aan de eerdere verfilmingen van dat boek. Of je het nu hebt over de 1971-versie met Gene Wilder of die uit 2005 met Johnny Depp, beide films leverden destijds een waar visueel spektakel: de trailer voor Wonka beloofde al zeker meer van hetzelfde.

Nog maar een paar weken
Het zal niet lang meer duren voordat we van dit visueel spektakel mogen genieten. Wonka wordt geregisseerd door Paul King (Paddington) en zal in Nederland worden uitgebracht op 13 december.



NieuwsFilm

meest populair