Eerste beelden 'Kingdom of the Planet of the Apes' tonen wereld zonder Caesar

Eerste beelden 'Kingdom of the Planet of the Apes' tonen wereld zonder Caesar

De volledige trailer van dit vierde deel in de 'Planet of the Apes'-reeks verschijnt morgen.

20th Century Studios heeft zojuist de allereerste teaser van Kingdom of the Planet of the Apes uitgebracht. De film speelt zich af na het einde van War for the Planet of the Apes en laat zien hoe de samenleving van de intelligente apen na de dood van Caesar (Andy Serkis) functioneert.

De korte teaser komt gepaard met de boodschap dat de eerste volledige trailer morgen verschijnt, maar je kan nu al even genieten van de eerste beelden.

Verhaal
Jaren na de gebeurtenissen van War for the Planet of the Apes zijn er veel stammen van apen ontstaan in de oase waar Caesar zijn mede-apen naartoe leidde, terwijl mensen zijn teruggevallen in een wilde staat.

Eén leider onder de apen wijst de leer van Caesar af om andere clans tot slaaf te maken op zoek naar de laatste sporen van een geheime menselijke technologie, terwijl een andere aap op reis gaat om zij aan zij met een mensenmeisje vrijheid te vinden.

Details
De opnames van dit vierde deel in de Planet of the Apes-reeks werden in februari van dit jaar afgerond. De regie ligt deze keer in handen van Wes Ball, die hiervoor de The Maze Runner-trilogie heeft geregisseerd.


De cast bestaat uit onder andere uit Owen Teague, Freya Allen, Kevin Durand, William H. Macy en Dichen Lachman. Kingdom of the Planet of the Apes verschijnt op 24 mei 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair