3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Gormican | Cast: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, e.a. | Kijk direct
Nicolas Cage worstelt met zijn imago en heeft geldproblemen. Wanneer hij het aanbod krijgt om voor een miljoen dollar op het verjaardagsfeestje van superfan Javi te verschijnen, gaat hij dan ook snel akkoord. Deze Javi blijkt echter een gangsterbaas. Cage wordt vervolgens door de CIA ingehuurd om hem te bespioneren. Een gevaarlijke opdracht. Cage zal zijn meest iconische en geliefde filmpersonages erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.



Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a. | Kijk direct
Het normaal zo rustige dorpje Amity wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw. Sheriff Martin Brody vermoedt al snel dat het om een haaienaanval gaat en wil het strand afsluiten, maar de burgemeester wil daar niets van weten. Als de onrust toeneemt, besluit Brody samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen om het bloeddorstige beest uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair