De Sphere in Las Vegas is compleet overgenomen door Marvel: hoe gaaf!

De Sphere in Las Vegas is compleet overgenomen door Marvel: hoe gaaf!

In Las Vegas staat het meest besproken pand van 2023: Marvel komt een kijkje nemen.

De afgelopen weken komt de Sphere in Las Vegas enorm vaak voorbij in het nieuws en social media. Het imposante, $2,3 miljard kostende bouwwerk werd onlangs in bedrijf genomen. Zowel binnen als buiten kun je genieten van visueel spektakel.

Onder meer U2 zal komende periode de dienst uitmaken in de Sphere. De Ierse popband geeft 36 optredens onder de titel U2:UV Achtung Baby Live at Sphere. Goedkoop is het allemaal niet. De kaartjes starten bij 462 dollar, voorin betaal je 1551,76 dollar.

Marvel Sphere
Buiten ziet de bolvormige entertainment arena er net zo spectaculair uit. De makers pakten het slim aan. Er kan namelijk geadverteerd worden. Een week lang draaien op de Sphere kost naar verluidt 650 duizend dollar. Wil je een dag, dan kost dat al 450 duizend dollar. Nog goedkoop als je het vergelijkt met de kosten van de Super Bowl-commercials.

Marvel Studios trok de portemonnee en adverteerde voor The Marvels op de koepel. Uiteraard ging dat op een typische Marvel-manier. De kat/Flerken Goose kreeg alle ruimte.

Goose Sphere
Hieronder zie je de beelden van de Sphere met "daarin" Goose. "Welcome to Las Ve-Goose! Onze favoriete Flerken nam de skyline van Vegas over voor een speciale lanceringsevenement van The Marvels," aldus Marvel op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair