'Wick Five' komt eraan en er volgen vele spin-offs in de John Wick-wereld

'Wick Five' komt eraan en er volgen vele spin-offs in de John Wick-wereld

Er wordt weer aan het script gewerkt nu dat de schrijversstaking voorbij is.

We weten al een tijdje dat er meer John Wick aankomt. Dit was onvermijdelijk, aangezien John Wick: Chapter 4 eerder dit jaar wereldwijd maar liefst 428 miljoen dollar opbracht.

Nu weten we dat er inmiddels weer aan het script van "Wick Five" gewerkt wordt. Dat zegt Joe Drake, de grote baas bij Lionsgate (de studio achter de John Wick-films) tijdens een gesprek met de aandeelhouders.

Meerdere spin-offs
"We waren [eraan] begonnen toen de schrijversstaking begon en we zijn weer terug aan het werk gegaan toen deze eindigde," aldus Drake. Het einde van John Wick: Chapter 4 liet het lot van John Wick weliswaar in het midden, de studio twijfelt er niet aan om door te zetten.

Daarnaast laat Drake doorschemeren dat er aan "meerdere spin-offs" wordt gewerkt. De eerste daarvan is al bekend: Ballerina met Ana de Armas, die volgend jaar uitkomt. Ook verscheen onlangs de serie The Continental op Amazon Prime Video.

Kijk Chapter 4
Hoelang we op Wick Five gaan mogen wachten, dat is nog niet bekend. Ook weten we niet of Keanu Reeves zal terugkeren, al lijkt dat wel waarschijnlijk. Intussen is John Wick: Chapter 4 te zien via Pathé Thuis.



NieuwsFilm

meest populair