Netflix onthult de trailer voor het grote avontuur in 'Orion and the Dark', van de makers van 'How to Train Your Dragon'

Netflix onthult de trailer voor het grote avontuur in 'Orion and the Dark', van de makers van 'How to Train Your Dragon'

Het verhaal over een jongen genaamd Orion die op avontuur gaat met Donker zelf.

Netflix is met een nieuwe trailer gekomen voor de animatiefilm Orion and the Dark. De film is van dezelfde makers van How to Train Your Dragon. Dat belooft dus wat.

In de trailer zien we een jongen genaamd Orion, ingesproken door Jacob Tremblay. Orion is een normale jongen, maar kampt met een probleem.

Orion and the Dark
Orion is overal bang voor, meisjes aanspreken, falen tijdens teamsporten, noem het maar op. Er is echter een angst die het vervelendst is voor Orion. Hij is bang voor het donker.

Dan wordt Orion op een nacht bezocht door Donker zelf, ingesproken door Paul Walter Hauser. Donker wil Orion van zijn angst afhelpen door Orion een avond mee te nemen op zijn werk. Wat volgt is een avontuur vol humor en interessante personages.

Trailer
De trailer geeft weinig weg over wat allemaal gaat gebeuren in de film. Het legt enkel de opzet van het verhaal uit. Wat er precies gaat gebeuren, wie de slechteriken zijn, als die er al zijn, en wat het precies is wat Donker doet op zijn werk blijft voor nu nog enkel bij speculatie.


De beelden in de trailer zien er prachtig uit. Het lijkt er op dat het een film wordt die het best tot zijn recht zou komen in een bioscoop. Helaas zullen we die kans niet krijgen, sinds de film direct op Netflix komt te staan. Dit betekent echter wel dat we Orion and the Dark vanaf 2 februari comfortabel thuis kunnen bekijken.

NieuwsFilm

meest populair