Disney heeft geen goed nieuws voor 'The Lion King'-vervolg 'Mufasa'

Disney heeft geen goed nieuws voor 'The Lion King'-vervolg 'Mufasa'

Over de nieuwe premieredatum, de regisseur en de stem van Mufassa

Om te beginnen is er slecht nieuws voor iedereen die niet kan wachten Mufasa te zien. De premièredatum van The Lion King-vervolg is uitgesteld van 5 juli 2024 naar eind dat jaar.

Weinig is nog bekend over de film. Het enige wat duidelijk is, is dat de film zich afspeelt voor The Lion King. Het verhaal vertelt hoe Mufassa koning wordt.

Barry Jenkins
Wel is al bekend dat de film geregisseerd zal worden door Barry Jenkins, regisseur van onder andere Moonlight uit 2016. Jeff Nathanson heeft het script geschreven. Jerkins heeft al het volgende gezegd over de aankomende film.

"Ik denk dat Jeff Nathanson, de schrijver, perfect begrijpt wat een koning maakt. Koningen worden niet geboren. Ze ontstaan door het gevecht aan te gaan met dat in het leven wat je probeert op je knieën te houden. In dat opzicht denk ik dat dit verhaal perfect past bij mijn oude werk. Ik heb er dus het volste vertrouwen in," aldus Jenkins.

Mufasa
Als je denkt aan Mufasa van The Lion King denk je waarschijnlijk al snel aan zijn unieke stem. Mufasa was zowel in de animatiefilm uit 1994 als de Live action-film uit 2019 ingesproken door de legendarische James Earl Jones. Dezelfde man die ook Darth Vader zijn stem gaf in de Star Wars-film saga.


Het komt daarom misschien als een verrassing dat Jones niet zijn stem zal leveren aan Mufasa in deze aankomende film Mufasa. Jones heeft het aanbod afgeslagen mee te werken aan de film. Daarom zal het ditmaal acteur Aaron Pierre zijn die de koning der dieren zijn stem zal geven.

NieuwsFilm

meest populair