James Gunn geeft aan dat 'Superman: Legacy' geen gevaar loopt

James Gunn geeft aan dat 'Superman: Legacy' geen gevaar loopt

De pre-productie heeft gewoon door kunnen gaan dankzij een "getalenteerde crew".

De stakingen in Hollywood hebben lang geduurd. De afgelopen maanden hebben veel projecten stilgelegen omdat zowel schrijvers als acteurs niet beschikbaar waren. Het gevolg was dat de studio's lange tijd met lege handen stonden.

Nu beide stakingen voorbij zijn, gaan alle projecten weer van start, maar vele worden uitgesteld omdat ze hun oorspronkelijke releasedatum niet meer zullen halen. Eerder werd al onthuld dat dit voor Superman: Legacy echter niet het geval zou zijn, en nu heeft regisseur James Gunn dat ook bevestigd.

Nog steeds in 2025
De eerste film in het gloednieuwe DC Universe was oorspronkelijk gepland voor een release op 11 juli 2025. Dat blijft nu dus ongewijzigd, zo liet Gunn weten via sociale media. Volgens hem komt dit dankzij "de inspanningen van onze getalenteerde crew".

Daarmee doelt hij op de pre-productie van de film, die wel gewoon verder kon gaan. "[Ze bleven] vooruit rennen," zegt hij, en hij laat weten dat ze "de meest verbazingwekkende personage- en decorontwerpen creëerden die ik in mijn hele carrière heb gezien."

Filmen in 2024
Nu gaat de rest van de productie dus ook verder. De start van de filmperiode wordt verwacht in maart 2024. Voor de zomer werd al bekend dat acteurs David Corenswet en Rachel Brosnahan respectievelijk Superman en Lois Lane zullen spelen.



NieuwsFilm

meest populair