Charlize Theron zou een van haar grootste hits nu nooit meer opnemen

Charlize Theron zou een van haar grootste hits nu nooit meer opnemen

De actrice kon het niet goed vinden met de regisseur en kreeg aan de stok met Tom Hardy.

Het komt wel vaker voor dat bepaalde acteurs spijt hebben van het opnemen van een geflopte film of slechte rol. Er zijn echter ook genoeg voorbeelden van sterk onthaalde projecten waar filmtalenten ook op terugkijken met gemengde gevoelens. Hier weet Charlize Theron alles vanaf.

Theron is al jarenlang een bekende naam in Hollywood. Voor haar rol in de film Monster uit 2003 won ze zelfs een Oscar, maar de meeste filmfanaten vinden Mad Max: Fury Road toch eigenlijk wel haar beste werk.

Verhaal
Ondanks het feit dat de hoofdrol in de blockbuster is weggelegd voor Tom Hardy, vinden veel mensen dat Theron de grote ster is in de film. Hardy is te zien als Max, die gelooft dat de beste manier om te overleven in deze dystopische wereld in eenzaamheid ligt.

Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa (Theron). Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend zet hij de achtervolging in.

Actie
Fury Road is als het ware een 2 uur lange achtervolging in de woestijn met enorm veel explosies en stunts. Theron moest dan ook ver gaan voor de blockbuster, maar dit was allesbehalve makkelijk. Niet alleen duurde de opnames maar liefst 6 maanden, erg veel vrienden had de actrice niet op de set.



Zo zei de actrice dat regisseur George Miller behoorlijk streng was. Zo was hij niet altijd tevreden met het werk van Theron en andersom. Uiteindelijk waren beide talenten wel enorm blij met het eindresultaat. Theron kon het echter ook allesbehalve goed vinden met Hardy.

Ruzie
De twee zouden flink ruzie hebben gehad in de woestijn van Namibië. Dit werd duidelijk in het boek 'Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road' van Kyle Buchanan. Met name Hardy zou zich "agressief" hebben gedragen tegenover Theron.



De actrice zou zelfs op de set beveiliging hebben ingeschakeld. Hardy maakte zich ook niet populair door regelmatig te laat op de set te verschijnen. Theron liet weten hier niet van gediend te zijn en zei tegen Hardy: "Hoe respectloos ben jij?"

Eng
Theron ging nog verder en zou tegen de producenten gezegd hebben: "Geef die achterlijke idioot een boete van honderdduizend dollar voor elke minuut dat hij deze crew ophield". Hier was Hardy weer niet van gediend.

Hij zou bedreigend op Theron zijn afgestapt, iets waar de actrice flink van zou zijn geschrokken. Theron liet achteraf weten dat zij zich dan ook behoorlijk vaak alleen op de set voelde en dat regisseur Miller niet veel deed om de boel te sussen.

NieuwsFilm

meest populair