Eerste trailer 'The Garfield Movie' met Chris Pratt en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen

Eerste trailer 'The Garfield Movie' met Chris Pratt en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen

Na 'Super Mario' spreekt Chris Pratt nu ook de stem van Garfield in.

Sony Pictures Entertainment heeft zojuist de eerste trailer van The Garfield Movie uitgebracht. Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) kruipt in de rol van de geliefde kat met een hekel aan maandagen en een onvoorwaardelijke liefde voor lasagne.

Pratt gaat zijn portfolio van stemrollen na The Super Mario Bros. Movie, Onward en The Lego Movie nog verder uitbreiden met de rol van Garfield.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: Garfield (Chris Pratt), de wereldberoemde, maandag-hatende, lasagne-liefhebbende binnenkat, staat op het punt een wild buitenavontuur te beleven!

Na een onverwachte hereniging met zijn lang verloren gewaande vader - de sjofele straatkat Vic (Samuel L. Jackson) - worden Garfield en zijn hondenvriend Odie gedwongen hun perfect verwende leven te verlaten en zich bij Vic aan te sluiten voor een hilarische overval met hoge inzet.

Details
De regie van de film ligt in handen Mark Dindal. Hij is vooral bekend van zijn films The Emperor's New Groove en Chicken Little. Qua regie heeft Dindal achttien jaar stilgezeten, maar is nu terug met The Garfield Movie.


De stemmencast is naast Pratt en Jackson ook erg sterk. Zo spreken Hannah Waddingham (Game of Thrones), Nicholas Hoult (The Favourite), Ving Rhames (Pulp Fiction) en Brett Goldstein (Ted Lasso) allemaal stemmen in. De film is komende zomer te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair