Eerste trailer nieuwe Marvel-film 'Madame Web' toont een kwaadaardige Spider-Man

Eerste trailer nieuwe Marvel-film 'Madame Web' toont een kwaadaardige Spider-Man

Dakota Johnson, Sydney Sweeney en meer betreden het 'Spider-Verse' in 'Madame Web'.

Sony Pictures Entertainment heeft zojuist de eerste trailer van de nieuwe Marvel-film Madame Web uitgebracht. In de trailer zien we een aantal nieuwe 'Spider-Women' en een vijand die allemaal verbonden zijn met Spider-Man.

Sonys 'Spider-Verse' breidt zich flink uit met Madame Web dankzij de introductie van veel nieuwe heldinnen.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "Ondertussen, in een ander universum...' In een verandering van het typische genre vertelt Madame Web het op zichzelf staande oorsprongsverhaal van een van de meest raadselachtige heldinnen van Marvel.

In de spannende thriller speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus in Manhattan die helderziende krachten heeft. Gedwongen om onthullingen over haar verleden onder ogen te zien, smeedt ze een relatie met drie jonge vrouwen die voorbestemd zijn voor een krachtige toekomst... als ze allemaal een dodelijk heden kunnen overleven.

Details
Madame Web is de nieuwste film in het Marvel-universum van Sony Pictures. Dit universum bestaat tot nu toe uit de Venom-films en Morbius. In de film maken we naast Madame Web kennis met Julia Carpenter (Sydney Sweeney), Anya Corazon (Isabela Merced) en Mattie Franklin (Celeste O'Connor), drie vrouwen die voorbestemd zijn om Spider-Woman te worden.


In de trailer zien we hoe Ezekiel Simms (Tahar Rahim) deze vrouwen opjaagt om te voorkomen dat ze ooit de titel van Spider-Woman op zich gaan nemen. De film is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair