Moordlustige teddybeer slaat op hol in eerste trailer nieuwe horrorfilm 'Imaginary'

Moordlustige teddybeer slaat op hol in eerste trailer nieuwe horrorfilm 'Imaginary'

Na 'Five Nights at Freddy's' komt Blumhouse nu met 'Imaginary'.

Blumhouse, het productiehuis achter horrorfilms als Five Nights at Freddy's, M3GAN en The Invisible Man, heeft zojuist de eerste trailer van hun nieuwste film Imaginary uitgebracht. Bereid je maar weer voor op een verrassende horrorfilm.

Imaginary speelt in op de onschuld van denkbeeldige vriendjes en roept de vraag volgende vraag op: zijn dit werkelijk verzinsels uit de kindertijd of ligt er iets angstaanjagenders onder?

Synopsis
Wanneer Jessica (DeWanda Wise) met haar gezin terugkeert naar haar ouderlijk huis, ontwikkelt haar jongste stiefdochter Alice (Pyper Braun) een griezelige band met een knuffelbeer genaamd Chauncey die ze in de kelder vindt. Alice begint spelletjes te spelen met Chauncey die speels beginnen en steeds duisterder worden.

Naarmate het gedrag van Alice steeds zorgwekkender wordt, komt Jessica tussenbeide om te beseffen dat Chauncey veel meer is dan de knuffelbeer waarvan ze dacht dat hij was.

Details
Blumhouse Productions heeft in de laatste jaren enorm veel succes ervaren met voornamelijk horrorfilms. Alleen dit jaar was Blumhouse al verantwoordelijk voor films als M3GAN, Insidious: The Red Door, The Exorcist: Believer en Five Nights at Freddy's.


Blumhouse trapt 2024 eerst af met Night Swim die in januari al verschijnt en komt twee maanden later al met Imaginary. Je ziet Imaginary dus in maart in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair