Dit personage vindt Henry Cavill veel cooler dan Superman

Dit personage vindt Henry Cavill veel cooler dan Superman

Een vliegende held zijn met een cape en superkrachten doen hem blijkbaar niets...

Henry Cavill (40) is inmiddels een gevestigde A-ster in Hollywood, wat mede komt door zijn optredens als de wereldwijd geliefde held Superman. Je zou denken dat elke acteur dit hét hoogtepunt op zijn CV vindt, maar Cavill niet. In tegendeel zelfs.

Hij gelooft namelijk dat Napoleon Solo, het personage dat hij speelde in Guy Ritchie's The Man from U.N.C.L.E. (2015), vele malen cooler is dan de iconische Man van Staal die hij in totaal vier keer vertolkt heeft.

Manier van vertolken
Volgens Cavill is hij een meer stilistische en charismatische versie is van de iconische spion uit de televisieserie die furore maakte in de jaren '60.

Superman hanteert juist meer morele en ethische gronden met extreme superkrachten die het realisme soms net weer iets te boven gaan.


Onderlinge verschillen
De acteur had veel plezier bij het filmen en kreeg het gevoel dat hij zich in Rome in een time-warp bevond met vintage oldtimers en kostuums:


"Ik denk dat Napoleon op zichzelf uit is, maar hij is zo charmant dat niemand hem daarom haat en dat is erg leuk om mee te spelen. Superman is, ondanks dat hij een ongelooflijk iemand is, nogal serieus waardoor mensen de neiging hebben het niet leuk vinden dat hij doet alsof hij een hekel heeft aan de man die te goed en te machtig is".

NieuwsFilm

meest populair