Verrassende films scoren dit weekend enorm op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.


Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Best. Christmas. Ever! (2023)
Regie: Mary Lambert | Cast: Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs, e.a. | Kijk direct
Charlotte ontvangt ieder jaar een vrij vernederende brief vol succesverhalen van haar oude studievriendin Jackie. Wanneer een speling van het lot hun families met kerst samenbrengt, worden ze gedwongen om de feestdagen samen door te brengen. Charlotte grijpt deze kans aan om te bewijzen dat het leven van Jackie te mooi is om waar te zijn, maar weet de sfeer daarmee goed te verpesten.The Killer (2023)
Regie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Kijk direct
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.The Invisible Man (2020)
Regie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Kijk direct
Enkele weken nadat Cecilia is gevlucht uit de villa van haar gewelddadige, manipulatieve vriend Adrian, ontvangt ze het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een groot geldbedrag achter heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het vermoeden dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet en na een reeks bizarre gebeurtenissen weet ze het zeker dat ze wordt gestalkt door haar onzichtbare partner. Maar iedereen verklaart haar voor gek.NieuwsFilm

meest populair