Eva Longoria zegt onherkenbaar te zijn zonder make-up: Ze heeft gelijk

Eva Longoria uit 'Desperate Housewives' en 'Dora and the Lost City of Gold' heeft een verrassende transformatie in een YouTube-video waarin ze zonder make-up verschijnt, maar uiteindelijk haar sprankelende schoonheid onthult.

Eva Longoria ziet er altijd onberispelijk uit, of dat nu privé is of in een film. De nu 48-jarige actrice uit de serie Desperate Housewives, Dora and the Lost City of Gold en Overboard weet feilloos wat haar goede en sterke punten zijn.

Des te verrassender is het dat Vogue recent de onderstaande YouTube-video online zette met de huidverzorging-tips van Eva Longoria. Ze zegt zelfs ontspannen: "Hoi, je herkent me vast niet zonder make-up en zonder mijn wimpers."

Echt onherkenbaar zonder make-up
Het filmpje toont namelijk een onopvallende, bleke dame met sproetjes en donkere kringen onder haar ogen. Als kijker moet je twee keer kijken om de wereldberoemde en goedlachse ster te vinden. Maar je vindt haar gauw, want wat toont ze ouderwets een geweldig gevoel voor humor.

Tegenwoordig staat ze overigens vaker achter de camera als producer en regisseur. Vol zelfkennis zegt Eva met een gulle lach: "Ik laat je al mijn stappen zien en waarschijnlijk vind je het iets te veel van het goede. Maar ik ben een echte latina. Ik draag dagelijks een dikke laag make-up."

Toch een sprankelende schoonheid
Refererend naar haar bekende reclames voor L'Oréal transformeert zij uiteindelijk tot de adembenemende, sprankelende schoonheid die wij allemaal kennen. En zo bijzonder: de knapperd vindt dat zij helemaal niet mooi is. Ze vindt intelligent zijn belangrijker.NieuwsFilm

meest populair