Tom Hiddleston zou "doodsbang" zijn om Daniel Craig op te volgen als James Bond

Ondanks dat zijn fans nog steeds van mening dat hij een uitstekende 007 zou zijn...


Met de 'exit' van Daniel Craig als James Bond is de casting voor een opvolger in volle gang. Diverse namen zijn de revue al gepasseerd.

Eén van die vele kanshebbers is (tot op zekere hoogte) Loki-vertolker Tom Hiddleston. En nu de geruchtenmolen rondom 'Bond 26' weer gaat draaien, komt ook zijn naam weer veelvuldig naar boven.

Zijn grootste angst
Zo is Garth Ennis bezig met een nieuwe strip en klinken er zelfs geluiden dat Christopher Nolan geïnteresseerd is in het regisseren van de film.

Echter geeft Hiddleston in gesprek met Josh Horowitz toe dat hij doodsbang is om Craig te vervangen. Hij gelooft dat niemand anders ooit nog kan repliceren wat Craig in het personage heeft gebracht.

Passende uiterlijk, elegantie en vriendelijke houding
Desondanks zijn fans van mening dat de acteur een geweldige geheim agent zou kunnen zijn. Seizoen 2 van Loki lijkt dat te bevestigen.


In 2017 ontstonden er controverses dat Hiddleston in aanmerking kwam, omdat hij werd gespot met producente Barbara Broccoli en regisseur Sam Mendes in de ledenclub van Soho House. Dit kwam een week na bovenstaand fragment. Zijn woordvoerder bevestigde later dat Hiddleston inderdaad daar was, maar noch Broccoli noch Mendes had ontmoet.

NieuwsFilm

meest populair