Deze dystopische scifi-film op Netflix wordt sterk bekeken

Deze dystopische scifi-film op Netflix wordt sterk bekeken

Nu de prequel in de bioscopen te zien is, stemmen veel mensen af op de originele The Hunger Hames.

Sinds ongeveer een week draait de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes in de wereldwijde bioscopen en klaarblijkelijk gaan veel mensen op zoek naar de eerste film, The Hunger Games. Deze staat op Netflix en duikt nu weer de Netflix Top 10 in.

The Hunger Games uit 2012 werd geregisseerd door Gary Ross en Netflix omschrijft de film met woorden als "dystopisch, uitbundig" en "scifi-drama". Je ziet Jennifer Lawrence uiteraard als Katniss Everdeen. Andere rollen komen van Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Lenny Kravitz, Liam Hemsworth en Woody Harrelson.

Sterk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat The Hunger Games op een prima 84 procent na 318 stemmen. De IMDb noteert eveneens prima met een 7,2/10 na bijna een miljoen stemmen.

"The Hunger Games is spannend en origineel, maar bovenal risicomijdend. Hopelijk vormt het slechts de opmaat voor een steviger vervolg," aldus Arjan Welles in zijn recensie met 3,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je The Hunger Games en de drie vervolgen graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: In een angstaanjagende toekomst worden de tieners Katniss en Peeta gevraagd voor een tv-programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren.

NieuwsFilm

meest populair