Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in 'The Wolf of Wall Street'

Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in 'The Wolf of Wall Street'

De bloedmooie Margot Robbie zorgt ervoor dat menig kijker met de vinger op de pauzeknop zit.

Vorige week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over hét meest gepauzeerde filmmoment in Suicide Squad. Het gaat hier om Margot Robbie als Harley Quinn die zich aan het omkleden is. De actrice heeft echter een scène opgenomen die nog vaker werd gepauzeerd.

Robbie is al enkele jaren een van de grootste namen in Hollywood. Niet alleen is ze een ijzersterke actrice die al eerder hoge ogen wist te gooien in films als I, Tonya, Once Upon a Time in Hollywood en Babylon, ze wordt ook gezien als een van de mooiste vrouwen in de filmindustrie.

Doorbraak
Robbie had al enkele rolletjes weten te scoren in verschillende films, maar ze kende haar echte grote doorbrak in 2013, toen ze de rol van Noami Lapaglia wist te bemachtigen in The Wolf of Wall Street.

In dit pareltje van Martin Scorsese kruipt Robbie in de huid van Jordan Belforts (Leonardo DiCaprio) vrouw. Dat levert een aantal beruchte en erg pikante scènes op, waarvan er eentje behoorlijk vaak gepauzeerd werd.

'Spannend moment'
Op een gegeven moment besluit Noami Jordan te plagen door haar benen te openen in de kinderkamer. Noami draagt namelijk geen ondergoed, maar de kijker krijgt hier geen echte goede blik van.



Toch werd deze scène vaak gepauzeerd, al kan hetzelfde gezegd worden van Robbie's scène die eerder in de blockbuster plaatsvindt, wanneer ze volledig uit de kleren gaat. Grappig genoeg stond de actrice hier zelf op. Dat verhaal valt hier terug te lezen.

Meer
Ook dit jaar brak Robbie weer records met haar mega Barbie-hit. Ze was eveneens te zien in de Wes Anderson film Asteroid City. Op dit moment werkt ze alweer aan een Ocean's Eleven-prequel. Voor meer informatie moet je hier zijn.



Interesse in The Wolf of Wall Street? Deze staat op verschillende streamingdiensten, namelijk Amazon Prime, Netflix, Pathé Thuis en Videoland.

NieuwsFilm

meest populair