Barry Keoghan (Eternals) in merkwaardige badscène in 'Saltburn': drinkt sperma van tegenspeler

Barry Keoghan (Eternals) in merkwaardige badscène in 'Saltburn': drinkt sperma van tegenspeler

Het moment zorgt voor geschokte reacties online, maar de twee acteurs kunnen er wel mee lachen.

Een van de meest spraakmakende films van het afgelopen festivalcircuit is Saltburn, de nieuwe thriller van Promising Young Woman-regisseur Emerald Fennell. Eén scène in het bijzonder lokt veel reacties uit.

De film gaat over een student (Barry Keoghan) aan de Universiteit van Oxford, die zich aangetrokken voelt tot een jonge aristocraat (Jacob Elordi) en zodoende in zijn wereld wordt meegesleurd.

Een heftig moment
In een bepaalde scène in de film betrapt Keoghan blijkbaar Elordi terwijl hij masturbeert in bad, waarna Keoghan in het lege bad knielt om het sperma van zijn tegenspeler op te drinken.

Het is natuurlijk niet echt sperma, maar het moment zorgt wel voor veel ophef online. Zo schrijft iemand op X (voorheen Twitter), "De badscène in #Saltburn gaat me een week lang achtervolgen."

Grappende acteurs
Elordi sprak met Variety over de betreffende scène. "Ik was heel trots," zei hij grappend. "Ik was er erg trots op dat Barry Keoghan [mijn sperma] zo naar binnen slurpte." Ook Keoghan zelf grapt over het moment. "[Elordi] belt of smst me niet terug," zei hij.


Saltburn heeft al gespeeld in de buitenlandse zalen, maar het is nog onbekend wanneer de film naar Nederland komt. Mogelijk verschijnt hij ook meteen op streamingplatforms.

NieuwsFilm

meest populair